Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Také jsem proti tomu, aby se v ČT ke všemu vyjadřovali komunisti. Toho jejich Filipa tam vidím skoro každý den.

A že dnes disidenti nemají šanci jako za Husáka? To je pěkný blábol. Tenkrát nebyly kopírky, tiskárny, internet, nemohl si každý vydat co chce. A přesto měli komunisti třeba z Charty 77 strach. Proč? No nejspíš proto, že chartisti měli pravdu a že jejich názory rezonovaly s názory většiny lidí, kterým jenom strach zabraňoval vyjádřit disentu otevřenou podporu.

Patříte k lidem, kteří parazitují na neschopnosti části veřejnosti rozlišit pravdu od lži a rozum od konzumu. Karma, kterou jste za tu svou slátaninu získal, o tom nade vší pochybnost svědčí.

1 1
možnosti
JS

1) Vy schvalujete cenzuru na Filipa a tak je pro vás demokracie prázdným slovem.

2) Tehdy disidentům pomáhalo zahraniční vysílání financované z Ameriky. A co dnes? Který rozhlas nebo televize podporuje neparlamentní politiky? Je patrné, že situace je horší.

2) Internet je sice dobrá věc, ale i tam je těch názorů a informací tolik, že to vyžaduje poměrně mnoho času, aby se v tom občan neztratil. Kopírky jsou sice dostupnější, ale papír není zdarma a také distribuce vázne bez příslušného množství peněz. A to nehovořím o tom, že v záplavě komerční reklamy to jsou v drtivé většině vyhozené peníze. Průměrný občan spíše upřednostňuje vizuální kontakt s politikem. Například pokud napíšete nějaký fejeton, kde uvedete odkazy na příslušné zdroje, kde se lze dozvědět podrobnosti, tak to využije pouze asi tak 5% čtenářů z celkového počtu těch, kteří si vaší webovou stránku otevřou. Je to nad jejich síly, aby si něco ověřovali.

3) Vy snad patříte k těm, kdo mají lepší schopnosti rozlišovat pravdu a lež? Nějak to z Vašeho příspěvku není patrné.:-)

0 0
možnosti
PT

Ano naprostá totalita, všechno tady řídí USA, proč např. soudruh Vyvadil a další Přátelé Ruska nemůžou v televizi každý den hodinku kázat o tom že USA jsou před krachem a chystají 3.světovou válku s mírovým Ruskem ?8-o

To Ruská televize ta je na rozdíl od té naší naprosto "svobodná a demokratická", třeba jak teď konečně po pravdě natočili jak nás v r. 1968  Sovětský svaz zachránil před fašístama,  co už chystaly krveprolití v Praze a jinde. V ruské "demokratické" televizi na rozdíl od naší totalitní televize např. soudruh politruk Pjakin vždycky hodinku mírovým a demokratickým rusákům  může kázat o tom jaký je Putin mírový bohatýr, jak je Rusko demokratické a jak zlí nepřátele chtějí škodit a škodit a jak USA před krachem chtějí 3. světovou válku s Ruskem,  ale tohle prý  soudruh mírový Putin  zlým amerikáncům zatrhne. ;-D

5 2
možnosti
JS

1) Ano, česká média musí občany chránit před Vyvadily, Paroubky a dalšími opozičními politiky. Přece nemůže "Velký bratr" dopustit, aby mohli blbnout hlavu českému pracovitému lidu. On nejlépe ví, které informace jsou pro lidi užitečné. Také je potřeba nějaké politické školení mužstva, aby Češi chápali důvod své účasti v dobyvačných válkách po boku Ameriky. Propagandisté v žoldu "Velkého bratra" na tom pracují nepřetržitě dnem i nocí.

2) A pokud dojdou argumenty, tak se vytáhne ruská karta. Nyní jsou populární události roku 1968 v Praze a v ČSSR. Ideologové Západu roní slzy nad troufalostí Brežněva, který jistě chápal, že pokud by nic nedělal, tak se mu rozpadne Varšavská smlouva pod rukama. V jistém smyslu měl pravdu, když se bránil zákonitému příklonu ČSSR na stranu Západu. Z událostí na Ukrajině lze nyní pochopit, že různé "barevné" revoluce jsou stále hojně používány k ovládnutí dotčených zemí.

3) Kdo z Vás se někdy díval na televizi Russia? Doporučuji krátkou exkurzi. Z ní pochopí i laik, že v Rusku je rozvinutý kapitalismus, který s údajnými komunisty v čele buduje Putin.

3) Pokud by si Putin dovolil říkat to, co Obama, tak by byl nazván válečným štváčem a fašistou.:-)

3 1
možnosti
KV

Česká veřejnoprávní televize na svých stránkách zrušila veškeré diskuse ke svým zpravodajským a politickým pořadům. Nechce prostě slyšet názory svých koncesionářů, chce pouze jejich peníze pro svou propagandu.

Česká mafiánské demokracie v praxi.

4 0
možnosti
JM

Naprosto s vámi souhlasím, pane kolego, své poslední články jsem nazval Tak se nám totáč vrátil

3 2
možnosti
JK

Tak si pusť kanál Rosija 1. Alespoň zjistíš, jak to opravdu bylo v roce 1968 v Československu.;-D

3 2
možnosti
Foto

Věci jinak vypadají z pohledu Moskvy, jinak z pohledu Prahy. Pokud jste v lese, nevidíte les pro stromy.

Brežněv to tehdy řekl, že když někdo vidí v sousedově okně oheň, tak jde ihned hasit, třeba že si toho ještě obyvatelé toho domu ještě nestačili všimnout.

2 1
možnosti

To je ale blábol... Osobně jsem na vlastní oči viděl třeba Cibulku, Vyvadila a podobné klauny ve veřejnoprávní televizi hovořit několikrát. Horší než za Husáka? Hm, to určitě.

9 3
možnosti
KV

Cibulku ? Ale kterého;-D

1 0
možnosti
VV

Ale verim,

neinformuje plne o svi++++++ ktrera se deji v zemi, kdezitra znamena uz pred stolettim.

3 2
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že nesvéprávné příspěvky by měl mazat automat.

6 1
možnosti
Foto

Máte v podstatě pravdu, v Česku panuje systém řízené demokracie, kontrolovaný nadnárodní oligarchií. Občané volí některou z předem připravených alternativ téhož, pokud by se jednalo o alternativu nezapadající do tohoto systému, je napadána nebo jednoduše bojkotována.

7 8
možnosti
VV

patrite k ni?

 Jedinou znamou oligarchijii jsou

kolotocari  a jini komediat.

4 3
možnosti
MT

Autore souhlasím !  Díkybohu zatím za internet, zatím !

5 3
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik