Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...nesouhlasím....trochu to zavání čechoslovakismem...a ten je už dávno v propadlišti dějin...a právem....

3 0
možnosti

Ceskoslovensko byl hloupy ideologicky vymysl, ktery byl predurceny k zaniku a tak se i stalo.  Stejne tak dopadne i dnesni centralisticke a nacionalisticke "Cesko", ktere nerespektuje sve historicke zeme.

0 0
možnosti
Foto

Nevím jestli bych na místě Slováků se chtěl nějak blíž dávat dohromady s tou naší českou bandou křivých politiků a tou neuvěřitelnou džunglí v zákonech,  kde nemáte jistotu naprosto v ničem....

0 0
možnosti

Myslím, že ve slovenské politice je mnohem více křiváren a korupce, než v té naší......

0 0
možnosti
Foto

Parafrázuji slova VVP kdo nelituje rozpadu ČSR nemá srdce, kdo ho chce obnovit nemá rozum.

4 0
možnosti

J82a21r92a 66R92a60n93k

24. 5. 2015 17:41

Ten vtip se Svycarskem se Vam opet povedl......mozna v roce 2050;-)

1 0
možnosti
Foto

pro zajímavost...před časem jsem na slovenském blogu zveřejnil článek o Ferdinandu Ďurčanském (ministr zahraničí v Tisově vládě)...nejde tak ani o článek, jako o diskuzi, kterou vyvoval, je to přesně o tom, co dovede pár přiklounů...kdy většina mlčí...článek s diskuzi http://sisa.blog.sme.sk/c/272076/Ferdinanda-Durcanskeho-znaji-i-Cesi.html

2 0
možnosti
Foto

Máte smůlu, intelektuálové budou proti, dnes stačí publikovat na Slovensku a hned máte zahraniční publikaci. Atd. Atp. Samozřejmě to platí i opačně.

0 0
možnosti

Hloupost.

Slováci toužili po samostatnosti už v době vzniku Československa a v roce 1938 využili hned první příležitosti, aby se odtrhli. Mám Slováky rád a myslím, že dnes jsou naše vztahy nejlepší v historii. Tak proč zase vytvářet nějaký umělý slepenec?

13 0
možnosti

Jste na obrovském omylu. Oživte si důvody rozdělení tehdejší ČSFR. Diametrálně odlišná zahraniční politika, ekonomika, zahraniční obchod.......nemluvě o dalším. Rozdělení ČSFR byla tehdy především otázka bezpečnostní a dále ekonomická. Dovolím si tvrdit že nemáte pravdu, neboť jsem byl tehdy "u toho" a viděl věci z blízka. I ty, o kterých se veřejně nepsalo a nemluvilo. Těch 22,5 let od rozdělení je dokladem toho, že dnes je pro oba samostatné státy, které udržují nadstandardní přátelské vztahy prospěšnější samostatnost, než společný stát a věčné půtky o jeho název, o "pragocentrismus", o dvě národní banky (Mečiarův nesmyslný a nerealizovatelný požadavek)......

7 0
možnosti

My přece dnes neřešíme spory Klause a Mečiara. Jsou snad dnes vedoucími politiky? Nelze stále žít jen z minulosti. Spíše se musíme opřít o zkušenosti z posledních dvaceti let a neopakovat staré chyby. Pokud bychom chtěli tvrdit, že v EU můžeme se Slováky spolupracovat a v konfederaci ne, tak jedno vylučuje druhé! 

Jsou tu sice rizika, když pod vlivem propagandy veřejnoprávních médií by občané zvolili nějaké hlupáky, kteří povedou zemi do područí "Velkého bratra". Tomu se však postupně lidé budou bránit. Z toho důvodu se stal prezidentem Zeman a ne Schwarzenberg.:-)

0 5
možnosti

Ježiši marjáááá.... Soudku! :-/

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS