Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to vám nesežerou ani kovaní komanči. :-P

1 0
možnosti

To sedí od tlusťocha.;-D

0 0
možnosti

Přepište dějiny! Mozek Soudek právě přišel na největší spiknutí v dějinách lidstva, které zapříčinilo holokaust! 8-o

4 0
možnosti

Dějiny chtělí přepisovat současné vládnoucí elity za mořem. Již po třetí! A lidé se opět  ve jménu cizích zájmů chystají jít na jatka.;-(

0 0
možnosti
Foto

I62v80a65n 52M30a24r83e45k

8. 5. 2015 20:37

A já jsem zase slyšel verzi že v tom byli "zamontovaní" Ilumináti, a nebo že by zednáři  ? ! ? ! 8-o;-(

2 0
možnosti

Snažíte se trumfnout Kašuku?

8 0
možnosti
Foto

Akorát že jen Stalin měl s Hitlerem smlouvu (M -R), ti anglosasové asi tajnou. Oni zcela jistě podporovali Hitlera, aby jim pak vybombardoval, co se dalo.

Samozřejmě že do Německa se peníze cpaly, ale s cílem udržet sociální klid.

Ale to je na Vás moc složité.

Antikarma. Rv

7 0
možnosti

Do mudžahedínů ce cpaly peníze a byli cvičeni a pak jim shodili 11/9 letadly paneláky. Také byly sponzorovány opozice v různých státech, které se po splašení změnily na Islámský stát. Spojené státy se díky WW2 zbavily dluhů, nasekaných dávno před rokem 1930. Spojeným státům válka pomohla. Velmi. Proto chtějí teď další a opět v Evropě.

0 0
možnosti

Karma! Ono to nebylo jen v Evropě, oni pár let sankcemi, zavřením Panamského průplavu a znepřístupněním přístupu k ropě provokovali, dusili a nakonec vyprovokovali k útoku Japonsko, které již tíhu sankcí nemohlo snést.

2 10
možnosti

Přesně. Japonci si úplně pokojné napadali a okupovali kdekoho, směřovali k poklidnému obsazení Koreje, Mandžuska, Indočíny. A USA je následnými provokativními sankcemi donutily ke vstupu do 2. světové války.

9 0
možnosti

J61a77r26a 43R35a66n18k

8. 5. 2015 18:05

Ten nadpis se Vam skutecne dnes vyjimecne povedl;-€

3 1
možnosti
Foto

jinak při pohledu napravo musím přiznat, že mne pohled na stříbrňák roku začíná už pěkně otravovat. Kdyby snad ještě byla v plavkách.;-)

1 1
možnosti
Foto

A také neznáme míry.

0 0
možnosti
Foto

Nepsal bych, že 2. sv. rozpoutali Anglosasové, ale mocní tohoto světa, kteří hrají pro lidstvo loutkovou komedii, ve které vodí na šňůrkách "vládce" jednotlivých zemí a přikazují jim, co mají mluvit a dělat. Jejich nepřátelé jsou všichni, které nemají na šňůrkách a Putin v tom hraje prim. Jejich dílem je i "Majdan" a vše, co následovalo. Aby evropské vládce měli ještě lépe v hrsti, nasadili na ně "štěnice" a nahrávkami je drží v šachu. Merkelová je od té chvíle pouhým stínem před tím tak suverénní vládkyně Německa.

7 8
možnosti
Foto

Plný souhlas, pane Bicero. 

Moje dedukce je, že USA se chtěly zmocnit Krymu - třeba jen formálně tam někde viditelně vyvěsit vlajku, například nad vojenskou zotavovnou a to by byla pro Putina taková hanba, že by asi skončil. 

A tím by se "Operace Majdan" stala úspěšnou, zatímco teď to je krach.

Ovšem, kdo jinému jámu............ Znáte to, že?

7 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS