Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fungující Evropská unie jako jedno veliké federalizované soustátí bude jednou nezbytností. 

Bohužel, dnes na to Evropa nemá. Chybí politici, chybí státníci a příliš žijeme v socialistických iluzích. Střední vrstvu, která je garancí svobody a demokracie, neopečováváme, i když je zdrojem stability, ekonomiky i toho socialistického přerozdělování.

Nevíme, co chceme. A navíc nám chybí člověčina, ty obyčejné, krásné vztahy mezi sebou!

0 0
možnosti
JK

J52i43ř30í 34K70o86z36á83k

27. 4. 2015 11:27

To he hodně slabé, takový umírněnější Kája Marxů ve své horší chvilce. Problémem dnešní společnosti nejsou elity (politické), problémem dnešní společnosti jsou masy lidí s nataženou rukou, kteří se bojí o sebe postarat a převzít za sebe odpovědnost. Masy které sledují politiku 3 měsíce před volbami a týden po volbách. Masy které jsou ochotny odpouštět svým představitelům jejich poklesky a zas a znovu je volit. Masy, kterým řeknete F a ony nejsou schopny si uvědomit, že před F je dalších pět písmen. Kdyby se v tomto směru masy změnily své chování, nebyl by žádný problém s elitami. Každopádně, každý má nějaký pohled na svět a i když se naše názory neshodují, tak Vám přeji pěkný den.

2 0
možnosti
ML

bla-bla-bla Hrozné pravicové kydy

JAk tak vidím, demgoie se neprosazovala pouze za totáče

Vítejte v řadách demagogů...

0 2
možnosti
VM

No. Přečetl jsem pár reakcí. Autor má pravdu, bohužel, spousta reakcí je, jak píšete, ovlivněna tím syndromem stáda, tedy že věří médiím, že věří, že to, co tady je JE demokracie, že prostě podlehli oné iluzi, že jsou ochotní hrát tu hru na demokracii. Zároveň si myslím, že dokonce patří do té zmíněné skupimy, která si najivně myslí, že by se mezi tu elitu mohla dostat. Ještě k té demokracii. To už zpíval K.Kryl po revoluci ..."pod střechou velký partaje, se u koryta sejdem". To je parta, která má kluby ODS, ANO, TOP09, ČSSD, KDU-ČSL...... a další. S komunisty nemluvíme a když má někdo jiný názor (Věci veřejné, Hnutí Úsvit), tak je mediálně zničíme a rozložíme. No a v těch jednotlivých klubech máme své poskoky, které si uplatíme a ukočírujeme. A k tomu uplácení a kořírování slouží těm mocným v pozadí poskoci nazývaní Lobbisté. Ne. To co tady (a nejen tady( je není demokracie, to je iluze demokracie. A je na nás, jak dlouho budeme ochotni tu hru hrát.

2 2
možnosti
RC

Podle urovne gramatiky jste presne ten typ cloveka, ktery vi, ze nema na to se mezi elity dostat, proto premysli o nejakem spiknuti.

BTW, Veci verejne se znicily sami. A Usvit koneckoncu taky.

2 3
možnosti
Foto

Domnívám se, že v rámci politické a jiné korektnosti musí být v každém denním výběru alespoň 1 blog, jehož autor je buď homosexuál, duševně postižený, jiné rasy, nebo alespoň musí mít bradku jak yntelektuál z konce minulého století :-P

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
JH

J13a13n 24H65l41e15d97í90k

26. 4. 2015 22:01

radikální levičáctví je na úrovni sarkomu, léčení vzděláváním nezabírá, zabírá radikální  krematorium

2 0
možnosti
ML

Jen tím dokazujete, že pravice má k fašizmu hodně blízko. Už jen to hajlování doplňte...

1 1
možnosti
KL

nam vladnou elity? nebo ti vasi chudi prostrednictvim svych politiku, kteri se ze vsech sil snazi, aby chudi nebyli a voilici jim slouzi jen jako prostredek k tomuto cili.

0 0
možnosti
OK

No, z blábolů vědeckou studii nesplácáte. To prostě nejde. Ale plácat můžete pořád.....

4 0
možnosti
PF

Mně připadá jako špatně zamaskovaný soudruh Cvalín  :-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik