Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Průjezdy armád NATO bych prováděl permanentně každý den. Rudochům a ultrapravičákům se to nebude líbit .

4 1
možnosti
Foto

Proč ne, Sověti to také dělali každý den. Alespoň bylo jasné, že jsme byli sovětskou gubernií. Takhle bude také jasné, že jsme americkou kolonií.

2 1
možnosti

Cit: "Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy."

Pořád se vám to nějak nedaří.

4 1
možnosti

J72a16r46a 93R81a49n12k

20. 3. 2015 20:02

:-)Babi, dedo.....Vy jste se toho nedozili, ale Vase prani se splnilo, uz si nemusime prat a doufat: HURA, nasi jsou tady!!

2 1
možnosti

To ja bych rekl .. , jeste nevim co.

1 0
možnosti
Foto

Ano, jako obvykle. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Je na místě tedy udělat test bojem. Nechť pan Alexandr Černý, který je advokátem dá kterémukoliv místnímu soudu podnět na předběžné opatření, kterým ten průjezd bude zakázán, protože se jedná ve skutečnosti o pobyt. To dokonce můžete učinit každý občan.

0 5
možnosti
Foto

J48a20n 46P60e26c22h60a

20. 3. 2015 19:32

Dejte ten podnět sám a pak honem vyčurat a spát... už bude osm.

3 1
možnosti
Foto

Jde samozřejmě o nátlak na obyvatelstvo a jasnou výhružku Miloši Zemanovi, který je ve funkci vrchního velitele aby byl povolnější.

1 10
možnosti
Foto

Průjezd má být zpestřen ostrou střelbou na jistý kolotoč. ;-D

4 1
možnosti

A kde je tedy to osobování práv? Nějak jsem ho nezahlédl, to, co jste citoval je diplomatickým protokole, vydaným ministerstev, tudíž nějaký podzákonný předpis. Opravte mě, pokud se mýlím.

6 0
možnosti
Foto

Je třeba vzít jaksi v potaz, že formulace "zpravidla nepřekročí" neznamená totéž co "nikdy nepřekročí". Ústava samotná žádnou lhůtu pro průjezd vojenských jednotek nestanoví.

6 0
možnosti
Foto

J78a42n 48P80e51c29h60a

20. 3. 2015 18:38

Pane Mazale, že se s ním mažete... Autor se chová jako typický komunista - když se mu to hodí, rozpitvá zákon do posledního slovíčka (zde je ovšem vedle, jak ta jedle), no a když se mu hodí něco jiného a má tu moc, tak ten samý zákon dokáže do mrtě znásilnit (např. legalizace okupace 1968 nebo vytvoření LM zcela bez legislativní opory).

7 2
možnosti

M46i14l33o19š 79F80i48a32l63a

20. 3. 2015 18:20

Co jste to za divného člověka? Vy jste komouš, že zastáváte takové názory? Že jste Vy všichni, kteří tady na blogu máte plnou hubu udatnejch keců neprotestovali, když k nám v osmašedesátém vtrhli skuteční okupanti. Kde jste tehdy všichni byli? Kde byla naše ústava? Napaktovali jste se všichni do STB a udávali jste svý spoluobčany za to, co dneska Vy tady řvete naplno a nikdo Vám tu Vaší nevymáchanou hubu nezavře. Buďte rád, že se to tu změnilo zgruntu. Za Vás byste dostal šest let v Jáchymově a rubal byste uran holejma rukama.

8 3
možnosti

Tehdy sice všichni byli naladěni pro demokracii, ale to Brežněv správně odhadl, že by ČSSR bez jeho zásahu skončila jako protektorát Západu již tehdy. To, co si dovolila Čína, bychom my nikdy nemohli uvést do praxe.  Tehdy to nebylo pro většinu lidí pochopitelné a ani já jsem nebyl výjimkou. Také jsem odsuzoval zákrok SSSR v ČSSR. 

Po roce 1989 tady mnoho nově vynořivších se politiků, kteří se za peníze "dělnické" třídy připravovali studiem na převrat na Západě, nás přesvědčovalo, že nyní bude vše mnohem lepší než za "totality". Vysoká efektivnost snadno vyvede všechny, kteří chtějí pracovat, z bídy socialismu. A to už za pět let! 

Jaká je však realita po 25 letech? Spíše se asi budeme nuceni vrátit k tomu socialistickému zřízení, protože demokraté nejsou schopni hospodařit ani s vyrovnaným rozpočtem již od převratu! Kde je pak ta efektivita? Přece pokud něco nefunguje řadu let a nic s tím nedělám, tak to je cesta do doby kamenné a ne do budoucnosti!

A k článku musím dodat, že to jsou jen fakta, která se můžete běžně dozvědět i na stránkách Ministerstva zahraničí ČR. Tak o čem to píšete? To by bylo příliš ze široka.:-)

4 9
možnosti

a vaše právní vzdělání je jaké prosím?  jen že tak legrační výklad zákonů je snad ne úrovní základní školy;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik