Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Debalčevo v příměří přepadl kdo? Separáti.

0 0
možnosti
Foto

Ukrajina stojí před krachem, dá se předpokládat, že dohody nebude plnit. Za článek karma R^

0 0
možnosti

děláte z toho Kyjeva pěkný cirkus pane Roth...to je samý klaun a komik a i porošenka jste ponížil na malé "p"nevím ...nevím zda se to bude soudruhům z prague majdanu líbit...;-D;-D;-D

0 2
možnosti
Foto

J47a43k59u91b 15R86o20t94h

20. 3. 2015 14:28

Mám za to, že cirkus, burleska a podobné žánry jsou primárně vaší parketou.:-/

4 0
možnosti

Pane Rothe, Vy komiku, kde jste byl , když loni byla v únoru podepsaná smlouva mezi Janukovičem opozicí a třemi ministry zahraničí EU.

0 8
možnosti

Janukovyč smlouvu podepsal, ale v té době už měl sbaleno a vše bylo připraveno na útěk. Nic takového realizovat nezamýšlel.

8 1
možnosti
Foto

,,TA3 - Zverejnili plné znenie minskej dohody o prímerí na východe Ukrajiny"

Pak si stačí projít info o zasedání Ukr. vedení, a to klidně i z posledních dnů, dokonce i na I- dnes. Kdokoli, chce-li.8-o;-)

2 0
možnosti

Nech žije ZSSSSR!! Soudek nepřekvapí, ale zato je konzistentní v názorech;-D

4 0
možnosti
Foto

J37a23k48u97b 39R75o39t26h

20. 3. 2015 12:58

Kde jste byl komiku, když vzápětí po podepsání dohod v Minsku řekli ukrajinští Rusové, že je to nezajímá, páč je to dohoda mezi Putinem, porošenkem, Hollandem a Merkelovou, a okamžitě zaútočili v Debalcevu a na Mariupol?;-O;-€

12 3
možnosti

Pokud vím, dohodu na prvním místě porušili separatisté, když bezprecedentně pokračovali v tuhých bojích ještě několik dní po vyhlášení příměří. Ale chápu, že se vám hodí kritizovat jen jednu stranu a druhé všechno promíjet.

10 1
možnosti

P19a41v63e68l 33K19u76r55a43l

20. 3. 2015 13:20

Pane Šmahele vynechte slovo "bezprecedentní".

Precedentů mizerných smluv které nepokrývali všechny eventuality fronty je v historii mraky. Většina skončila prostě tím že válka pokračovala naplno než se dojednalo pořádné příměří (to je práce na měsíce)

zde je kompletní text v originále

http://en.wikipedia.org/wiki/Minsk_II#Measures

Debalceve má jeden takový drobný problém - bylo by v něm v principu možné splnit bod 1... ovšem vzhledem k tomu že tam byly vojáci kteří už 5 dní z důvodu obklíčení nedostali najíst a půlce z nich o příměří nikdo neřekl - byl pro tuto skupinu vojsk zcela nemožné splnit bod 2. (krom toho že pak by na místě směli maximálně umřít hlady . Kyjev by je neměl právo jakkoliv zásobovat.)

Pokud vím tak i ti vojáci co se nakonec prostříleli ven mluvili o tom že od separatistů dostali nabídku na to odejít a nechat za sebou techniku (je to běžná gentlemanská dohoda pro obklíčené vojáky kteří v takové situaci nahází do svých tanků granáty a je jim umožněno odejít po svých s pistolemi) žel tu jim velení nedovolilo akceptovat.

Mimochodem Putin chtěl vyřešit otázku Debalceve ve smlouvě přímo bodem, Porošenko se o tom odmítl bavit s tím že žádné obklíčené vojáky nemá.

8 3
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik