Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím. Co si budem nalhávat o všem se stejně rozhodne v Bruselu. Banky zahraniční, výrobní podniky zahraniční. Zemědělství, které bylo z redukováno dotovaným dovozem tak, že neuživí vlastní obyvatelstvo. Tahle země rozprodala sama sebe za příslib lepšího života, který se změnil v možnost koupit si i to co nepotřebuji. Politici nemají žádnou ideu pro tento stát a to do konce ani na volební období.

0 1
možnosti

I18v33o 14B41o65u73š32e

15. 3. 2015 21:03

Područí???

0 0
možnosti

Díky područí západu cestuji, dobře vydělávám a nakupuji a hlavně díky západní područní zdravotní péči žiju déle. Bůh žehnej tomuto 'područí'.

7 0
možnosti

Jak se cítíš Soudek, když Putin přiznal obsazení Krymu před referendem?

2 0
možnosti

L84i18b77o24r 65S72y13n14e21k

15. 3. 2015 18:25

Je špatné, že jsme celou naši historii v něčím područí. Propásli jsme jedinečnou šanci na to, být sami sebou.

1 0
možnosti

A) No když čtu váš článek, jsem nadšen, že se našli politici, kteří uvrhli naši zemi do područí západu.

B) Když jsem si přečetl druhý odstavec od konce, musel jsem se smát. Pracující občan žalující dle zákoníku práce podnik vedený poctivým komunistickým kádrem a celá režimní mašinerie je v pohybu, aby se ho zastala - taková megablbost!

5 1
možnosti

K bodu B) musím podotknout, že i ta tehdejší režimní mašinérie, která měla pod palcem soudce, si nedovolila povolit takovou míru šikany, která vládne v českých firmách dnes! Ona byla přirozená svoboda zaměstnanců tehdy výrazně vyšší než tomu je dnes (Nelíbilo se vám v jedné firmě, tak jste si téměř ze dne na den  našel práci jinde - a nemusel být ani ukončen váš předchozí pracovní poměr, protože do rozhodnutí soudu to bylo legální a navíc  byla větší nabídka míst než dnes), kdy pokud Vás zaměstnavatel šikanuje a nebo sprostě vyhodí, tak máte problém. Nejsou volná pracovní místa a skončíte v lepším případě na úřadu práce a v horším ani tam ne. Místní oligarchie si prosadila změnu zákona, která říká, že pokud je zaměstnanec vyhozen z důvodu hrubého porušení pracovní kázně, tak nemá nárok ani na podporu v nezaměstnanosti, přestože si povinně platí na to pojištění. A o tom, zda to bylo vyhození po právu se můžete soudit, když na to máte peníze. Což u vyhozených pracovníků nebývá pravidlem. Také není obvyklé, aby při rychlosti českých soudů mohl někdo existovat půl roku nebo i déle bez jakýchkoliv příjmů.:-)

1 2
možnosti

Kde bychom byli ? Doma. Mně se v tom tzv. "područí Západu" líbí mnohem více, než v područí Kremlu. :-P

6 1
možnosti

Mě dost udivuje, že se Vám líbí v područí, ať jakémkoliv. Bez toho by to nešlo?

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik