Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Rusové jsou v propagandě nepřekonatelní, vždyť ji zdokonalují už sto let. A vlastně ještě déle, už od dob knížete  Potěmkina a jeho vesnic. Já jenom nerozumím tomu, proč jim tolik lidí skáče na špek.

Jinak televizní portfólio bez nezávislé veřejnoprávní televize si nedovedu představit.

3 2
možnosti
TN

To je právě to, co se mi nedaří pochopit. Proč si tolik lidí myslí, že to co je naše, je propaganda USA, a to co je ruské, je nezávislé objektivní zpravodajství.

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, režim nutí respondenty aby si platili své ohlupování a to není správné. Vymývání mozků, když už musí být, mělo by být ZDARMA.

KARMA !!

5 7
možnosti
RM

Čím větší ksindl, tím hloupější, propagandističtější a ulhanější blog. Jděte už s tou vaší ubohou propagandou někam. Tady nejsme v Rusku. Komáři zapráskaní.

5 7
možnosti
Foto

Nějak nervózní, že?

5 3
možnosti
Foto

Při čtení těchto diskuzí je ze mě rozpruplná osobnost. Na jednu stranu chápu odpor občanů, kteří nechtějí platit za manipulaci. Na druhou chápu, že veřejnoprávní televize má v naší zemi smysl. Na rozdíl od prezidenta si myslím že ČT 2 plní to co se od ní očekává. Kámenem úrazu je zpravodajství, kdo ale viděl tu černou kroniku na Nově a Primě ví, že opravdový zpravodajský kanál by tu chyběl. Prezidentovo prohlášení tedy beru jako výzvu k diskuzi nad obnovou v důvěru k ČT a hlavně její zpravodajství. ČT by měla vůči svým koncesionářům chovat jako ke svým zaměstnavatelům a né jako monopolní vlastník této televize s pravidelným a jistým příjmem.

7 0
možnosti
JR

J15a35r49a 76R54a82n48k

8. 3. 2015 21:47

Dala jsem Vam sice prilis rychle plus....to jsou mi veci, proc zrovna prezident? Pro prezentaci zelenych karet, autobusu plnych tech, ktere drive vozili do Narodniho....apropos, dostali burty a pivo?Prezident by se mel spise zajimat, jak zapadnout mezi zapadni politiky a diskutovat o zmene imigracnich zakonu, tv je pouha hracka, na kterou se muzete divat, nebo ignorovat. Zkuste BBC nebo Deutsche Welle, pokud se Vam CT nelibi......vyber je veliky.

2 2
možnosti
PK

P72a73v70e81l 72K32u61l92a

8. 3. 2015 20:39

Ještě štěstí, že vy to svojí objektivitou a nestranností vyrovnáváte ;-D

7 3
možnosti
Foto

Největším zlem nevědomého amatérismu ČT je  v tom, že se mnohdy stává příkladem pro sobě podobné. Tak jako je tomu třeba u tohoto autora. Jenže on přehlíží, že i přes svou snahu leží hluboko pod úrovní ČT a to i přesto, že její úroveň není moc vysoká. Také netuší, že se potom lidé, kteří jinak zpravodajství ČT kritizují, pragmaticky postaví na obranu i tohoto rádoby veřejnoprávního média a modlí se, že v ČT zůstalo alespoň tolik rozumných lidí, kteří takovým hlasům, a to i za cenu cenzury, zabrání ve veřejném vystoupení.

5 0
možnosti
JS

Autor se nemůže srovnávat z ČT, ale upozornil, že je v této TV porušováno základní právo občanů na nestranné a pravdivé informace. Tedy je většina obyvatel, kteří ji sledují, diskriminována oproti těm, kterým lhaní nevadí. Ti zastávají názor, že účel světí prostředky a jsou svým způsobem za užitečné idioty.:-)

3 2
možnosti
BK

Díky za blogR^. Mám stejný názor, není co dodat.

7 9
možnosti
PT

Svatá pravda je to hnus takto týrat všechny naše nemocné frustranty a namísto "pravdivých" záběrů ruské televize,  prý prchající plačky z Delbaceva, na kterou prý zlý Ukrajinci stříleli,  ukazovat naprosto "zfalšované" záběry dlouhé kolony autobusů,  kterými ukrajinští fašísti odvaželi civilní obyvatelstvo Delbaceva před "osvobozovací" akcí ruských tankistů na dovolené. ;-D

8 7
možnosti
JJ

Nevím jak vy, ale já veřejnoprávní televizi mám. A nedovedu si představit portfólio sestavené jenom z komerčních televizí. Většinou je to jenom černá kronika a parazitování na smutku druhých.

6 0
možnosti

z veřejnoprávní TV by mi chyběl pouze Art, jinak si vystačím s naučnými kabelovými (satelitními) stanicemi jako je National Geographic, Viasat History, Animal planet a další. Na zpravodajství je pak nejlepší internet

4 1
možnosti
TN

Zajímavé je, že se stále častěji objevuje něco takového:

Dříve jsem moc nepřemýšlel, bral jsem vše z jednoho zdroje a věřil jsem zprávám ČT.  Teď jsem začal přemýšlet a beru informace z různých stran. A na základě toho jsem došel k závěru, že v televizích EU jede sprostá propaganda, kdežto ruské zdroje jsou naprosto pravdivé bez nejmenších náznaků propagandy. :-)

5 3
možnosti
PT

To prosím je nějaká ironie nebo snad to myslíte vážně.

To jako např. myslíte,  že když naše televize ukazuje dlouhou kolonu autobusů které odváželi civilisty z Delbaceva před "osvobozovací" akcí ruských tankistů na dovolené,  že toto je sprostá propaganda a pravda je to,  co ukazují v ruské televizi, tedy plačící starou ženu,  která vypráví,  jak po ní při útěku z Delbaceva střílelí zlí nacísti z Kyjeva. ;-D 

A víte vy o tom že se na sociálních sítích rusáci chlubí,  že takovéto herecké scénky hráli pro ruskou televizi také. 8-o

2 3
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik