Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I94v93o 43B67o87u25š29e

8. 3. 2015 13:28

Buď z blbosti nebo za peníze. Oponovat nemá smysl.

2 2
možnosti

DíkyR^. Ale co naděláte! Stádo, které se rádo nechává vykrmovat mediální lží, Vám tu bude dokolečka trapně a napadnutelně oponovat. Zamrzlost v 68 je neuvěřitelná. Samozřejmě karma;-).

6 8
možnosti
Foto

To není mediální lež, to nemá nic společného se zamrzlostí v 68, to je historická zkušenost.

8 3
možnosti

V Rusku jsou bezne likvidovani nepohodlni lide na ulici pred zraky vsech jako psi, presne  na objednavku podle seznamu vladni totality a take bez nezavislych soudu.

4 1
možnosti

To jste byl patrně na západní Ukrajině, kde se to tak běžně děje. A vzhledem k tomu, že nepozáte rozdíl mezi ukrajinštinou a ruštinou, tak jste se patrně domíval, že jste v Rusku;-D

3 7
možnosti

Rusko je země, kde neexistuje nezávislá justice a soudy zabavují lidem majetky podle přání kremelských vůdců, viz kauza Magnitskij.

7 4
možnosti

To je snad ale jejich vnitřní věc, jaký režim si tam volí a vydržují, vy "demokrate". Co je vám do toho? Nevšiml jsem si ale, že by zabavovali majetky občanům jiných zemí.

5 5
možnosti

R^

Už jsem to tu psal několikrát - ono se tu vůbec nejedná o demokracii, ale jak poznamenal guru protestní písně Karel Kryl, jedná se o demokratúru. A to je sakramentský rozdíl.

7 6
možnosti
Foto

Porvnejte situaci u nas s Ruskem. Argumenty, ne dojmy.

5 1
možnosti

V Rusku jsou běžně zabavovány majetky nepohodlným lidem.

5 3
možnosti

Ano, vlastním lidem, podle vlastních zákonů. Zase vedle, Zieglere.

4 4
možnosti
Foto

Pomylene nazory, pomylene samolibe osoby. S vami je nemozne diskutovat, vy vychazite ze lzi a dal ji rozsirujete. Anexe Krimu, masivni vyvlastnovani (vykradani) majetku je srovnatelna s II www. A to nelze poprit. Agresivita a kriminalita ruskych nacionalistu a fasistu je programove tolerovana ruskou vladou. Co jsou rusti Nasi? NACI!

6 5
možnosti

Pomylene nazory, pomylenesamolibe osoby. S vami je nemozne diskutovat, vy vychazite ze lzi a dal jirozsirujete. Anexe Krimu, masivni vyvlastnovani (vykradani) majetku jesrovnatelna s II www. A to nelze poprit. Agresivita a kriminalita ruskych nacionalistua fasistu je programove tolerovana ruskou vladou. Co jsou rusti Nasi? NACI!

Kde jsou nějaká dosud námneznámá fakta? Můžete uvést příklady? Výkřiky nelze brát vážně. O anexi Krymu nemůžehovořit mohou jen osoby, které nechtějí vidět fakta. Již jsem o tom zevrubněpsal níže: http://soudek.blog.idnes.cz/c/400219/Referendum-o-odtrzeni-Krymu-Cesko-zrejme-neuzna.htmla od té doby se žádná nová fakta, která by mé závěry zpochybnila, neobjevila.

3 6
možnosti
Foto

Výborný postřeh, karma R^

3 5
možnosti

Blogy často ukazují velmi nízkou úroveň některých blogerů. Často z nich jde také zjistit, kdo kterého blogera platí. U vás nemám o zaměstnavateli pochyb. O vašem charakteru také ne.;-D:-P

5 2
možnosti

podotek k popisku pod fotkou:

"Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy. "

To je hučák;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Zmrazení kont na Západě znamená výplata v rublech,to musí být nemilé;-D.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik