Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komické tak parta frustrantů která nenávidí naše spojence,  nenávidí naše politiky a vlastní zem, protože zřejmě jsou těmi neúspěšnými na trhu práce a jinde chce hodnotit duševní zdraví těch ostatních,  které neřídí jejich frustrace ale rozum.

Osobně jsem proti Putinovi ještě před rokem nic vcelku neměl, takové věci že nám hrozil kvůli radaru, že v Rusku je demokracie jakási prapodivná to jsem přehlížel, že hrozby jsou pro domácí publikum a že Rus nepotřebuje až tak demokraci jako kázeň.

Ovšem co Rusko vyrazilo na loupežnou a mstivou výpravu na Ukrajinu tady člověk s rozumem musí přehodnocovat, Putin je psychopat, prolhaný, mstivý, záludný,  který nás ohrožuje všechny a ruský národ ten je zfanatizovaný, plný nenávisti k Západu, ke komukoliv kdo kritizuje Putina. Pokud tohle patologické Rusko má jaderné arsenály schopné vyhubit všechny tak to je hrozba pro celou civilizaci. 

Ono platí že vrána k vráně sedá, zkratka naši domáci frustranti obdivují frustrované a zakomplexované Rusko, které se nemůže smířit s tím že už není velmocí alá Sovětský svaz.

1 0
možnosti

Pokud naši "spojenci" potřebují občas humanitární bombardování nebo změnu prezidenta která stojí 3 roky občanských válek včetně vyzbrojení ISIL (Sýrie) aj, tož už se jedná o podobného spojence jako se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Můžete obdivovat NATO, jiní jim mohou vracet vyznamenání protože se stydí, že osobní službou podporovali nespravedlnost. Všichni dobří vlastenci by však měli držet spolu jako Svatoplukovy pruty, pro naši vlast. Ne pro Rusko, Usa či koho, ale pro svoje doma. Jestli mi spojenectví brání ve spravedlivém jednání, musím se ho zbavit. Označováním druhých za frustranty se sám stáváte.

1 1
možnosti

Nejsem rusofob, ani rusofil. Škatulkování lidí je mi cizí. 

Z mocenských choutek Ruska a Číny mám obavy. Stejně tak nesouhlasím s mnoha aktivitami USA ve světě.  

Ale jsem normální člověk. Raději západ a USA i s jejich chybami, než Rusko.

3 0
možnosti
Foto

A jak to vidí lékař, který je současně politikem? Každým okem jinak?

Nálepku "rusofobie" si nedali ti, co nehledí na současné Rusko s nadšením, ale tuto nálepku jim dali lidé v Vašeho soudku - tedy příznivci kremelské politiky.

Takže Vaše úvaha stojí na mylném předpokladu. Jako obvykle.

Fobie je strach z neznámého nebo strach iracionálního původu, takže slepenina "rusofobie" by znamenala iracionální strach z Ruska. Jenže tento strach není iracionální, ale bohužel, velmi konkrétní a racionální. A podložený čtyřicetiletou zkušeností. A dotvrzený současnými událostmi.

Kromě toho normálně myslící člověk dokáže rozlišovat mezi Rusy a Rusáky. Kromě toho, jaký konflikt Západu s Ruskem? Vždyť ještě nedávno pořádala ruská armáda a NATO společná cvičení a RF byla chápána jako partner, přinejmenším obchodní. Proč tedy nějaká fobie?

Jenže svět teď přihlíží k tomu, jak se Kreml snaží rozvrátit Ukrajinu metodou utajené (hybridní) války. A obava, že ji bude rozšiřovat dál, je velmi reálná.

3 0
možnosti

Lékař má většinou 4 oči...;-)

0 0
možnosti

Právě Soudkova nenávist k Američanům je důkazem skupinové patologie.;-D

5 1
možnosti

:-)   Jak po Vás jede tapetářka z Kanady, je to jistota, že jste trefil do černého !  Pěkné !  R^R^R^

0 4
možnosti

J76a63r81a 23R15a44n93k

8. 3. 2015 1:32

Proc Vy slavni partajnici stale pisete o nenavisti k Rusku, nase prarodice a rodice si uzili dost, ja stopovala mezi tanky ze skoly a zatim jeste z Ruska nic dobreho krome klasicke literatury a hudby nic neprislo.....strach a mraz:-(

3 4
možnosti

Škoda slov. Kontakt s realitou nemáte Vy.

6 2
možnosti

I26v85o 60B82o23u38š23e

7. 3. 2015 22:19

To je zase blábol.;-D

8 4
možnosti
Foto

Desetkrát nejsou výdaje na zbrojení USA vyšší než Ruska. Jen sedmkrát.  640/90 mld US dol.

3 2
možnosti

Taky jste mával zelenou kartičkou, soudruhu soudku ? A co si radši zacvičit a shodit nějaké přebytečné kilo . Z vás bych dostal brzo soudkofobii, lepší nečíst.

4 5
možnosti
Foto

Emoce utlumují racionální myšlení.

4 2
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik