Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy." A vzápět ti na: Nejsou umírnění muslimové, jen tací, co nedodržují veškeré náležitosti svého náboženství. A pak když se vzpamatují, tak se z nich stanou radikálové a vykonají podle práva šaria to, co to právo požaduje. 

To trochu nejde dohromady, milý pane.  ;-)

0 5
možnosti

Tady mnozí odpůrci islámu a muslimů pouze teoretizují bez znalosti věci. Nikdy nikde nebyli a podle Saúdské Arabie soudí i když tam taky nebyli. Ale počet muslimů v této zemi je naprosto nicotný ve vztahu k počtu muslimů na světě. Těch je minimálně 1700 000 a to je obrovské číslo,která neustále roste. A autor ani nemusí tak daleko.Stačí se podívat  v Německu a v okolních zemích, jak jsou zahaleni do několika vrstev černých hadrů.. Nebo jak chodí oblékané mladé muslimky v Istambulu. Tam jsem viděl jedny z nejvíce sexy žen na světě.Chce to myslet !

0 0
možnosti

Ve vztahu islamu nechapu, jak se mulimove mohou tesit na raj, ve kterem budou dosytosti pit z rek vina. Proc se tesi na neco, co nikdy neochutnali? :-D

Jinak autorovi karma.

6 0
možnosti
Foto

No právě, paní kolegyně. Nejvíce se těšíme na to, co neznáme. Třeba na dospělost.

Ale bojovníci také mají po smrti slíbeno nějaké množství panen, ale přesné číslo jsem zapomněl.

2 0
možnosti
Foto

Dalsi populisticke prazdne reci :-/ .... Osobne neznam moc lidi, kteri jezdi na sve pravidelne dovolene do Tunisu, Turecka, Egypta atd. a respektuji tam nejaka jejich pravidla. Zahalene zeny jsou v tomto pripade naprosto mimo diskuzi ;-D ... Mate nejaky tajny recept na to, jak poznate, ze zajemce o azyl je ochotny se integrovat?? Byl byste zrejme prvni na svete .. takze?? ;-)

0 1
možnosti

No, já je neznám ani v Emirátech, protože je tam naprosto normální chodit evropsky oblečen. Bikini do toho nepočítám, bikini nejsou evropským oblečením, ani národním krojem, a v bikinách po ulici nechodí nikdo ani v ČR. Navíc, pán kdyby do těch zemí dorazil, tak by zjistl asi velice nepříjemnou pravdu ... ono tam bez zahalení chodí i spousta místních. Vyjma Saudie a Íránu, samozřejmě. Ale tam se stejně pán nikdy nepodívá ;-D

1 2
možnosti

Můj italský kamarád mi vyprávěl, že v Saúdské Arábii měl problém, když si chtěl 25. prosince dát v restauraci k večeři krocana. Slavení křesťasných svátků tam není povoleno a krocan je v mnoha zemích jídlo štědrovečerní (rozuměj 25. propsince, porotože v mnoha zemích je to o den později než u nás). Přitom vůbec se nechoval jako člověk, který něco oslavuje, pouze si z jídelního lístku vybral jídlo, které tam bylo nabízeno.

Prý mu ho přinesou kdykoli jindy, avšak dnes večer ne. Vánoce se prý v Saúdské Arábii slvit nemohou.

To už je také trochu na hlavu. Pochopím, že tam se to neslaví, Pochopím i zákaz toho, aby tam přišla skupina cizinců a chovala se tam slavnostně. Sice i takový zákaz by byl postavený na hlavu, ale budiž. Avšak když člověk normálně přijde do restaurace, nechová se jako slavící člověk a objedná si něco, co je v nabídce jídelního lístku, tak by bylo logické, aby mu to přinesli. Od toho to na tom jídelním jístku přeci je napsáno, aby si to lidé mohli objednat! V Itálii se štědrý večer slaví o den později než u nás, ale když budu v restauraci, kde je v nabídce kapr, a když si ho 24. prosince objednám, tak mi ho přinesou. Nikoli jako oslavu vánoc, ale prostě jsem si objednal něco, co je v nabídce.

Leč v Saúdské Arábii to prostě neplatilo.

12 0
možnosti

Saudska Arabie je blazinec sam o sobe.

0 0
možnosti

Z čeho usuzujete, že autor tohoto článku je komouš?

Neříkám, že je, neříkám, že není. Neznám jej,. a tak to nemohu vědět. Má otázka je opravdu jen otázkou a nemíním ji jako řečnické vyjadřování protinázoru.

4 1
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik